Informatii comanda, livrare si plata

Informatii comanda, livrare si plata

Bratari-handmade.ro onoreaza toate comenzile in 1-2 zile lucratoare de la data primirii acestora.
In cel tarziu 24 h (exceptie sambata si duminica) de la plasarea unei comenzi, veti fi contactat(a) de catre noi pentru a vi se confirma telefonic comanda si pentru a va informa data aproximativa a livrarii.

Exista urmatoarele variante pentru a plasa o comanda pe site-ul www.bratari-handmade.ro:

1 - Comanda direct prin intermediul site-ului www.bratari-handmade.ro.

2 - Comanda telefonica.

Ne poti contacta de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, la numarul de telefon : 0731 00 30 20.

3 - Comanda prin sms, la numarul : 0731 00 30 20 – poti comanda non-stop, 24 / 7.

4 - Comanda prin e-mail: comenzi@bratari-handmade.ro .

Valoarea minima a comenzii este de 48 lei, iar Bratari-handmade.ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile ale caror date sunt incomplete, deoarece lipsa unor date de contact poate duce la imposibilitatea efectuarii livrarii de catre firma de curierat. Asadar va rugam sa completati cu atentie toate datele necesare livrarii. Va multumim.
In cazul exceptional in care un produs de pe site nu poate fi livrat ( nu se mai afla pe stoc din diferite motive ) va vom contacta imediat pentru a va informa acest lucru. Aveti posibilitatea in acest caz de a renunta la comanda, sau de a va alege un alt model.

Cum livram ?

LIVRARE FAN COURIER

1. Plata prin transfer bancar sau card.

Costul transportului este de 12 RON.

2. In sistem ramburs - plata se face direct curierului, in momentul livrarii coletului.

Costul transportului este de 12 RON.

Livram in sistem ramburs doar pentru cele 3,652 localitati ( Zona 0) pentru care Fan Courier nu percepe taxa km suplimentari ( puteti accesa urmatorul link pentru a vedea care sunt aceste localitati: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf ).

Comune si sate din Zona 1 si Zona 2 :

Pentru localitatile ce nu se afla pe aceasta lista (comune si sate din Zona 1 si 2 ) Fan Courier percepe taxe suplimentare de transport, altele decat cele afisate mai sus. Aceste taxe difera in functie de nr. de km exteriori ce trebuie parcursi pana in localitatea dvs. Pentru zonele pentru care Fan Courier percepe taxe suplimentare, Bratari-handmade.ro isi rezerva dreptul de a livra doar comenzile ce se platesc in avans prin transfer bancar sau card. Va vom contacta telefonic pentru a va informa costul de transport, precum si suma totala de plata. Dupa confirmarea telefonica va vom trimite un link securizat pentru efectuarea platii.

Tot pentru Zonele 1 si 2 va oferim posibilitatea de a va trimite coletul in sistem ramburs, insa dvs. veti ridica personal coletul din cel mai apropiat sediu Fan Courier, in termen de 7 zile de la primirea coletului. 

Termenul de livrare al Fan Courier este de 1-3 zile lucratoare, livrarile se realizeaza de luni pana sambata, inclusiv. Daca doriti ca livrarea sa se faca sambata, va rugam specificati acest lucru in comanda.

Atentie insa! Acest termen de livrare nu este garantat, deoarece transportul se realizeaza printr-o terta parte, si anume FAN Courier, companie de curierat ce isi rezerva dreptul de a isi prioritiza termenele de livrare si comenzile.

Cum se plateste ?

1. Transfer bancar (OP/Internet Banking)

Comanda Dvs. va fi livrata dupa confirmarea platii.
Datele pentru a efectua plata sunt:

RUDRAKSHA STYLE SRL
CUI: 38455999 RC: J13/3653/2017
Constanta, str Dunarii nr. 10, bl DN 1, ap 6, judet Constanta
Banca ING BANK ROMANIA
IBAN RO07INGB0000999907379284

Va rugam sa ne trimiteti un mail cu confirmarea platii la adresa: admin@bratari-handmade.ro.

2. In sistem ramburs.

Plata se va face direct curierului, in momentul livrarii coletului.