Returnări

1. Renuntarea la cumparare (returnarea produsului)

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa completeze formularul de mai jos in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre Bratari-handmade.ro in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului).

Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocarea unui motiv sau eventuale explicatii.
Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu etichetele intacte, si impreuna cu toate documentele insotitoare ( factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc.).
Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificari fizice: ciobiri, zgarieturi, loviri.
Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicam si nu acceptam colete trimise prin Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.
Atentie insa !
Dreptul de returnare nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.
2. Schimbul produselor
Daca se doreste ca produsul sa fie schimbat cu alt produs identic, dar de marime diferita ( comanda gresita a marimii ) atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur, iar produsul trebuie insotit de factura de achizitie si certificatul de autenticitate ( dupa caz), cu ambalajul si etichetele intacte. In acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplica, ci Bratari-handmade.ro va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumparatorului.
Atentie !
Dreptul de schimb al produselor nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.


Informaţii despre comandă


Informaţii despre produs și motivul de returnare

Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii