Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului.

1. Cine este www.bratari-handmade.ro:

Produsele prezente pe site-ul www.bratari-handmade.ro sunt oferite de S.C. RUDRAKSHA STYLE  S.R.L., cu sediu social in: Constanta, str Dunarii nr. 10, bl DN 1, ap 6, avand nr. de ordine in Registrul Comertului: J13/3653/2017, CUI: 38455999, date de contact: telefon 0731 003 020 ; e-mail: admin@bratari-handmade.ro.

2. Drepturi

Design-ul si continutul text disponibil la adresa Bratari-handmade.ro apartin in exclusivitate acestuia, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor, asupra desenelor si modelelor pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza.

www.bratari-handmade.ro isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.

Se recomanda, in acest scop, vizitatorilor www.bratari-handmade.ro, precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

3. Achizitionarea produselor

Pentru mai multe detalii privind achizitionarea produselor in modalitate online, puteti accesa ghidul ANPC, ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

Important !

Plasarea unei comenzi online si refuzul nejustificat de a ridica comanda la livarea constituie, conform Articolului 215 din Codul Penal, o infractiune si din acest motiv, Bratari-handmade.ro isi rezerva dreptul de a actiona in Instanta cumparatorul pana la recuperarea prejudiciului creeat.

4. Confidentialitate

Accesarea site-ului www.bratari-handmade.ro, inregistrarea unei comenzi, precum si abonarea la newsletter, presupun colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. www.bratari-handmade.ro respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale.

Drepturile dvs. vor putea fi exercitate simplu si rapid printr-o solicitare scrisa catre Bratari-handmade.ro folosindu-va de oricare din datele de contact.

Administrarea datelor personale regasite in baza de date a Bratari-handmade.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi.

Datele dvs. nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.

Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre Bratari-handmade.ro doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul dea refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii Bratari-handmade.ro sau cu ocazia initierii unei comenzi.

Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.

Dreptul de acces - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi.

Dreptul de opozitie: - Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de www.bratari-handmade.ro in scopurile declarate mai sus.

Bratari-handmade.ro va sterge profilurile de vizitatori care nu s-au logat pe site in ultimele 8 luni.

5. Politica de vanzare

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe www.bratari-handmade.ro veti fi dirijat catre pagina "Check out" in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata: card, transfer bancar, sau ramburs.

Anterior preluarii comenzii, Bratari-handmade.ro va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Produse de aceeasi calitate si la un pret echivalent vor putea fi livrate clientului numai in momentul inregistrarii unei noi comenzi, returnarea sau sesizarile cu privire la anumite produse neechivaland in acest sens cu o solicitare a unui nou produs.

6. Comunicari comerciale

Comunicarile Bratari-handmade.ro vor fi transmise catre dvs. numai in urma abonarii la newsletter sau la plasarea unei comenzi.

In momentul plasarii unei comenzi, adresa dvs. de e-mail va fi inregistrata in baza de date a Bratari-handmade.ro in vederea informarii in legatura cu stadiul comenzii.

Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al www.bratari-handmade.ro veti avea posibilitatea de a fi informat constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.

In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail trimis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

7. Returnarea produselor ( Renuntarea la cumparare )

In cazul in care clientul doreste sa renunte la cumpararea produsului trebuie ca prim pas sa completeze formularul disponibil pe Bratari-handmade.ro in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, iar rambursarea contravalorii produselor se va face de catre Bratari-handmade.ro in termen de 10 zile de la retur ( data primirii inapoi a produsului). Nu se aplica penalitati si nu este necesara invocare unui motiv sau eventuale explicatii.

Clientul are dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile de la livrare, in aceeiasi stare in care acestea au fost livrate: in ambalajul original, cu etichetele intacte, si impreuna cu toate documentele insotitoare ( factura fiscala, aviz de insotire, certificat, etc ).

Nu vom accepta retur produsele ce prezinta modificari fizice: ciobiri, zgarieturi, loviri.

Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare ( curier rapid ). Nu ridicam si nu acceptam colete trimise prin Posta Romana. Taxele de curierat vor fi suportate de Client. Nu expediati produsele ramburs, acestea nu vor fi acceptate si se vor intoarce la dumneavoastra pe cheltuiala dumneavoastra. Produsele ce constituie un set vor trebui returnate ca set.

Atentie insa ! Dreptul de returnare nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

8. Schimbul produselor

Daca se doreste ca produsul sa fie schimbat cu alt produs identic, dar de marime diferita ( comanda gresita a marimii ) atunci clientul va suporta integral costul transportului tur-retur precum si manopera pentru modificare a bratarii ( 15 lei ), iar produsul trebuie insotit de factura de achizitie si certificatul de autenticitate ( dupa caz), cu ambalajul si etichetele intacte. In acest caz politica de rambursare a banilor nu se aplica, ci Bratari-handmade.ro va expedia Clientului un nou produs, pe cheltuiala cumparatorului.

Atentie insa !

Dreptul de schimb al produselor nu se acorda produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor.

De asemenea, Bratari-handmade.ro isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor retururi repetate si isi rezerva dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online si pe care le-au refuzat nejustificat.

9. Garantia produselor

Bratari-handmade.ro ofera garantie 30 zile din momentul primirii coletului, pentru toate produsele de pe site, cu conditia ca produsele sa nu intre in contact cu apa si sa fie purtate corespunzator. Se exclud din categoria produselor pentru care Bratari-handmade.ro ofera garantie, urmatoarele:

  • produsele ce prezinta defecte in urma purtarii necorespunzatoare

  • produsele ce au fost modificate de catre Client

  • produsele ce au intrat in contact cu apa sau prezinta urme vizibile de lovituri, ciobiri.

Bratari-handmade.ro va evalua daca produsul intra sau nu sub incidenta garantiei. Pentru produsele ce intra sub incidenta garantiei, Bratari-handmade.ro se obliga sa inlocuiasca produsul defect cu un produs nou, identic, perfect functional si sa il livreze clientului prin curier, pe cheltuiala Bratari-handmade.ro, in cel mai scurt timp posibil.

In cazul imposibilitatii inlocuirii produsului defect, va vom inapoia contravaloarea sumei achitate pentru produs in momentul cumpararii.

Garantia este valabila doar cu prezentarea facturii fiscale si a certificatului (dupa caz), primite la cumpararea produsului.

Societatea noastra RUDRAKSHA STYLE SRL reprezentata prin Bratari-handmade.ro, nu garanteaza faptul ca informatiile legate de produsele prezentate pe site nu sunt fara erori.

Datorita faptului ca produsele noastre sunt lucrate manual si nu produse de serie, acestea pot fi livrate cu mici diferente legate de culoarea si aspectul pietrelor naturale, sau a pielii naturale, al design-ului sau formei finale, insa tocmai acest aspect ofera frumusete si unicitate fiecarui produs in parte.

9. Precizari finale

Orice conflict aparut intre Bratari-handmade.ro si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in scris sau verbal. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.