Confidentialitatea si Protectia Datelor cu Caracter Personal

Confidentialitatea si Protectia Datelor cu Caracter Personal


Accesarea site-ului www.bratari-handmade.ro, inregistrarea unei comenzi precum si abonarea la newsletter, presupun colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. www.bratari-handmade.ro respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale.

Drepturile dvs. vor putea fi exercitate simplu si rapid printr-o solicitare scrisa catre Bratari-handmade.ro folosindu-va de oricare din datele de contact.


Administrarea datelor personale regasite in baza de date a Bratari-handmade.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi. Pentru acest scop colectam doar nume, prenume, adresa, numar de telefon si email. Nu colectam date referitoare la sex, etnie ori alte date cu exceptia celor enumerate anterior. 

Pentru furnizarea catre dumneavoastra a produselor prezentate, colaboram cu mai multi parteneri terti si transmitem catre acestia datele dumneavoastra personale:

  1. CN  Posta Romana SA, serviciu de curierat
  2. SC FAN Courier Express SRL, serviciu de curierat 
  3. FGO, serviciu de facturare online


Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre Bratari-handmade.ro doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.


In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii Bratari-handmade.ro sau cu ocazia initierii unei comenzi.

Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.


Dreptul de acces - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie - Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

Dreptul de opozitie: - Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.


Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de www.bratari-handmade.ro in scopurile declarate mai sus.


Bratari-handmade.ro va sterge profilurile de vizitatori care nu s-au logat pe site in ultimele 24 luni.Am citit si sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor, confrom GDPR.