Termenii și condițiile programului de afiliere

Programul de afiliere al Bratari-handmade.ro - Bratari realizate in Romania este gratuit.

Afiliații câștigă un anume comision din fiecare comanda facută si finalizată de vizitatorii ce ajung pe siteul nostru prin intermediul reclamelor de pe siteurile lor, recomandarilor de pe Facebook sau alte metode de promovare.

Nu acceptam din partea afiliatilor decat un comportament civilizat si o competitivitate onesta.

Nu acceptam si nu toleram spamul!

Afiliatii care folosesc spam (ex.: campanii de e-mail NEsolicitat) sau asa zisele siteuri link farm vor avea conturile suspendate iar comisioanele vor fi anulate.

În prezent , comisionul standard pentru afiliați este de 20% si se plateste la cerere prin orice instrument de plata ales de afiliat (Western Union, Mpesa, Card bancar, etc.).

Suma minima platibila a comisionului este de 50 lei.

Comisionul standard este valabil pentru lunile ianuarie, februarie, mai si aprilie 2017.

Pentru orice detalii sau nelamuriri apelati 0799.933.331 sau email la : admin@bratari/handmade.ro

Cum functioneaza?

Pentru a fi plătit pentru clienții recomandati de tine, un cod de tracking trebuie plasat in linkurile, posturile Facebook(sau alte metode de marketing), ce trimit către noi.

In cazul in care nu te descurci cu linkul de traking putem sa-ti oferim comisionul si daca nominalizezi numele si prenumele peroanei care a facut o achizitie pe Bratari-handmade.ro .

Pentru a genera un link trebuie sa te loghezi in contul tau de afiliat si sa mergi la: Cod de tracking personalizat unde introduci numele produsului pe care doresti sa-l promovezi in campul Generator link de traking iar sistemul iti generaza linkul cu care vei incepe sa castigi bani.

Destul de simplu, nu?