Ultimul produs adaugat
Abonare la Newsletter

CUART ROZ

Semnificatie pietre » CUART ROZ

Cuartul roz este cunoscuta ca piatra iubirii neconditionate, astfel ca este lesne de inteles ce anume favorizeaza in plan metafizic. Aceasta piatra a fost descoperita prima dta inca din 7000 I. Hr in zona Irak-ului de astazi, fiind considerata de catre romani ca are puteri de vindecare, in timp ce egiptenii considerau ca aceasta piatra previne imbatraniea.

Cuartzul roz este recomandat persoanelor care sufera dezamagiri in dragoste, fiind primul care sare in ajutorul unor probleme sentimentale, ajutand purtatorul sa depaseaza anumite traume sau deceptii.

Aceasta piatra este specifica persoanelor nascute in zodia taur, balanta, gemeni, scorpion, sagetator si capricorn.

Promovand  toate tipurile de dragoste, aceasta este piatra iubirii pure si neconditionate, aducand totodata si pace, prietenie, fericire si o stare de liniste interioara, dar si de respect pentru ce se afla in jur dar mai ales respect fata de sine.

Ajuta la exprimarea emotiilor si trezeste in purtator o stare de compasiune, generozitate si bucurie de a trai. Este recomandabil sa se poarte in perioade de mare declin emotional, cum ar fi un divort, un esec sau o despartire, fiind considerat un balsam pentru suflete indurerare.

Din punct de vedere al sanatatii, cuartul roz este benefic pentru sistemul circulator, nas, urechi, gat, inima, afectiuni ale rinichilor, sprijina si sporeste fertilitatea si eliminarea problemelor sexuale, ajuta in cazul migrenelor. De asemenea ajuta la vindecarea rapida a bolilor si regenereaza rapid tesuturile, ehilibreaza energiile yin-yang si il ajuta pe purtator sa scada in greutate daca acesta si-a propus un asftel de obiectiv.